Till innehåll på sidan
Lovaktivitet

Skapa aktiviteter för ungdomar under sportlovet

Sportlovet 2024 närmar sig, och föreningar och företag har nu chansen att vara med och skapa en mångfald av aktiviteter för våra ungdomar. Genom deltagande i Sportlovsprogrammet kan ni inte bara bidra till en energifylld vecka utan också inspirera ungdomarna till ökad aktivitet!

Mörbylånga kommun bjuder in er föreningar och företag att vara en del av Sportlovsveckan 2024 och delta med egna aktiviteter. Fyll i det smidiga webformuläret för att synliggöra era planerade aktiviteter i Sportlovsprogrammet. Programmet delas ut till våra skolor veckan innan lovet och visas även på morbylanga.se/lovaktiviteter och våra Facebooksidor; @morbylangakommun och @ungimorbylanga.

Tillsammans kan vi erbjuda våra barn och ungdomar en mångfald av aktiviteter under Sportlovsveckan och inspirera dem till ökad aktivitet. Vi hoppas på er medverkan och ser fram emot att skapa en sprakande och aktiv Sportlovsvecka 2024 för våra ungdomar!

För att vara med i Sportlovsprogrammet 2024 behöver vi ha er information senast den 29 januari. Tillsammans kan vi göra Sportlovsveckan 2024 till en minnesvärd upplevelse för våra barn och ungdomar!

Sportlovsprogram 2024 (esmaker.net)

Kontakt

Har ni frågor eller behöver mer information? Kontakta: Matheus Tholin Natur- och fritidsutvecklare, Mörbylånga kommun

Matheus Tholin, Natur- och fritidsutvecklare

Senast uppdaterad: 2024-01-19 Publicerad: 2024-01-19
Gå till topp