Till innehåll på sidan

Vill du jobba som vikarie i förskola, skola eller fritidshem?

Våra verksamheter inom förskola, skola, fritidshem och pedagogisk omsorg har ofta behov av extra personal. Välkommen med din intresseanmälan!

En flicka i femårsåldern sitter på golvet i hallen på förskolan och tar på sig skorna.

Förskola, skola, fritidshem och pedagogisk omsorg

Vi har 13 förskolor, 7 skolor och 8 fritidshem utspridda från Alunskolan i söder till Glömminge i norr på västra sidan, och från Gårdby till Tanne i öster. Vi är alltid i behov av vikarier för att stötta verksamheterna.

Pedagogisk omsorg inkluderar familjedaghem och ob-verksamhet.

Ansökan till vikariepoolen

Vi letar efter individer som med glädje och kompetens vill vara en del av att skapa en trygg, kreativ och lärorik miljö för våra barn och elever. Om du är intresserad av att stödja barns och elevers utveckling, är öppen för olika arbetssätt och har en flexibel inställning till samarbete, tror vi att du kan trivas som timvikarie hos oss.

Vi söker dig som har förmågan att skapa positiva relationer med barn, elever, föräldrar och kollegor och som kan bidra till en trevlig arbetsmiljö. Det här är en möjlighet att prova på meningsfullt arbete hos oss i Mörbylånga kommun, där du kan få värdefulla erfarenheter inom det pedagogiska området med möjligheter till personlig utveckling.

Kompetens

Meriterande är om du har gått barn- och fritidsprogrammet, innehar ämneskompetens som bedöms som likvärdig och relevant eller har erfarenhet från att arbeta med barn och elever. Alternativt har du en påbörjad/avslutad pedagogisk högskoleutbildning. Du behöver ha godkänt betyg i svenska/ SFI D-nivå.

Ansökan

Din ansökan skickar du till Mörbylånga kommun via vår E-tjänst. Vi tar inte emot ansökan via e-post. Vi behandlar din ansökan när den är komplett. Komplett ansökan innebär:

  • Bifogat digitalt utdrag ur belastningsregistret och godkända betyg
  • Bifogat CV
  • Bifogat personligt brev

Informationsmöte

Går du vidare i processen kallar vi dig till vårt informationsmöte där du får mer kunskap kring jobbet och våra verksamheter.

Välkommen med din ansökan!

En illustration av en kvinna som sitter vid ett bord och antecknar och planerar.

Intresseanmälan

Kontakta vikariesamordnare med din intresseanmälan eller övriga frågor och funderingar.

Cecilia Lagström, Vikariesamordnare, Skoladministratör

Kontakta oss

Vi svarar på frågor om kommunens service och verksamhet, ring eller skicka e-post till servicecenter.

Stängt
Senast uppdaterad: 2024-03-08 Publicerad: 2023-05-23 Informationsägare: Utbildning
Gå till topp