Till innehåll på sidan
En tonårstjej grejar med juldekorationer i en mysig hemmamiljö.
Ung i Mörbylånga kommun

Nu är det jullov! Här hittar du något att göra

Ungdomar, jullovet blir grymt på våra fritidsgårdar! Gör dig redo för julpyssel, spännande brädspelsutmaningar och en dag på isen i Kalmar. Kul och gemenskap väntar – häng med oss!

Hej alla unga i Mörbylånga kommun,

Vi hoppas ni ser fram emot ett fantastiskt jullov med roliga aktiviteter! Hos oss samordnar vi en rad gratis lovaktiviteter för att göra ert jullov minnesvärt. Se vårt aktivitetsprogram för alla detaljer! Glöm inte att du måste anmäla dig till vissa aktiviteter.

Lovaktiviteter | morbylanga.se

Vi förstår dock att julen inte är lika glädjefylld för alla. Om du eller någon du känner kämpar med ensamhet, ekonomiska bekymmer eller andra utmaningar, är det viktigt att veta att det finns hjälp att få. Vi är här för att stötta dig. Ingen ska kämpa ensam under julen.

Kontakta oss för information om tillgängliga resurser och stödmöjligheter. Vi vill se till att du har en trygg och stöttande jul. Ingen är ensam, och det är okej att söka hjälp. Vi bryr oss om er alla och vill skapa en gemenskap där vi stöttar varandra.

Stöd, hjälp och kontakt för dig som ung | morbylanga.se

Gör jullovet minnesvärt där varje individ känner sig sedd och stöttad.

Och du, kolla in Julklappsjakten varje fredag! Våra fritidsledare sprider julglädje genom att gömma godispåsar i hela kommunen. Följ med på jakten på vårt Instagram (@ungaimorbylangakommun). Det blir kul!

Vi ses där ute!

Kontakta oss

Följ oss på Facebook "Unga i Mörbylånga kommun" och Instagram @ungaimorbylangakommun

Fritidsgårdarna

Senast uppdaterad: 2023-12-21 Publicerad: 2023-12-21
Gå till topp