Till innehåll på sidan
Pressmeddelande

Lansering av digital mötesplats Discord för ungdomar i Mörbylånga kommun

Mörbylånga kommun är glada att meddela lanseringen av vår nya digitala mötesplats på Discord! Den nya servern kommer att vara tillgänglig för ungdomar från årskurs 5 till årskurs 2 på gymnasiet.

Fritidsledare och ungdomssamordnare kommer att sköta och administrera servern tillsammans med unga moderatorer för att säkerställa en trygg och positiv miljö.

Den 19 februari, klockan 17.00, öppnar vi den digitala mötesplatsen med servern ”Unga i Mörbylånga kommun” på Discord.

Filip Nilsson, Fritidsledare, uttrycker entusiasm för det nya initiativet: ”Vi vill möta ungdomarna även i den digitala miljön för att chatta och spela spel. Men också kliva in och stötta vårdnadshavarna för att finnas i det forum där många av ungdomar redan befinner sig. Och precis som på våra fysiska mötesplatser, lära ut sunda värderingar, god moral och etik för att vägleda hur man behandlar varandra.”

För att delta på vår Discordserver, hittar du all nödvändig information om hur du ska gå tillväga på kommunens webbplats. För att logga in på Discordservern ”Unga i Mörbylånga kommun” behöver vårdnadshavare göra en ansökan via kommunens e-tjänst.

Vi ser fram emot att välkomna unga i Mörbylånga kommun till vår nya digitala mötesplats. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor!

E-tjänst för anmälan

Discord | morbylanga.se

Aktivitet: Lansering och invigning av Discord | morbylanga.se

För mer information och frågor

.

Filip Nilsson, Fritidsledare

Senast uppdaterad: 2024-04-23 Publicerad: 2024-02-08
Gå till topp