Till innehåll på sidan
Tonårstjej som sitter och funderar i djupa tankar
Stöd och omsorg

Delta i utvecklingsarbetet för att förebygga psykisk ohälsa

Nu kan du som kommer från Mörbylånga kommun och går på gymnasiet vara med i utvecklingsarbetet för att förebygga psykisk ohälsa genom att dela med dig av dina tankar kring stöd.

Har du som kommer ifrån Mörbylånga kommun och går på gymnasiet tankar kring stöd från exempelvis skola, BUP, barn och ungdomshälsan, ungdomsmottagning, elevhälsa, socialtjänst eller habiliteringen?

Mörbylånga kommun och region Kalmar län vill att ungdomar ska vara delaktiga i utvecklingsarbetet för att förebygga psykisk ohälsa. Med ditt deltagande hoppas vi få en inblick i vad ungdomar tänker kring stöd och vad som kan bli bättre. I studien kommer gymnasieelever som bor eller har bott i Mörbylånga kommun senaste 5 åren att delta.

Studien hålls av Emelie Zetterlund och Jennie Andersson som läser sista året på ett folkhälsovetenskapligt program med inriktning beteendevetenskap på högskolan i Kristianstad. De gör denna studie tillsammans med samordnaren för förebyggande arbete för barn och ungdomar i Mörbylånga kommun och deras Unga kommunutvecklare.

Intervjuerna kommer att ske under vecka 14, 3-6 April. Kom gärna med önskemål om dag och tid för din intervju. Träff för intervju sker där det passar dig bäst.

Anmäl intresse och läs mer här

Har du några frågor eller funderingar når du Emelie och Jennie på studiemorbylanga@gmail.com

Senast uppdaterad: 2023-05-16 Publicerad: 2023-03-27
Gå till topp