Du är här: Start/Stöd & Omsorg /Psykisk ohälsa/Social träffpunkt

Social träffpunkt i Färjestaden

Träffpunkten en mötesplats där du kan träffa nya vänner, umgås, fika och delta i olika aktiviteter.

Träffpunkten är en öppen verksamhet som liknar en fritidsgård men är för dig mellan 18 och 65 år. Alla är välkomna. Om du känner dig ensam, utanför eller har drabbats av psykisk ohälsa och tycker det är jobbigt att bara titta in kan du ta kontakt med någon av personalen innan så möter vi upp dig när du kommer.

Här är några exempel på aktiviteter:

  • Spela spel
  • Bakning och matlagning
  • Odling
  • Grillkvällar
  • Temakvällar

Hit kommer du på eget initiativ, när du vill, kan och orkar

Öppettider

Måndagar kl. 13-16
Torsdagar kl. 13-16

Vid helgdagar kan vi ha lite ändrade öppettider.

Plats: Vintergatan 1B i Färjestaden.

Du kan nå personal på Träffpunkten på telefon: 0485-47342 (endast under öppettiderna). Vi har även en Facebookgrupp där besökare kan få information om aktiviteter mm.
Har du frågor eller funderingar kan du kontakta enhetschefen som ansvarar för Träffpunkten, kontaktuppgifter finner du under rubriken "Kontakt".

Bakgrund

Träffpunkten startade upp i augusti 2015 och drivs av pengar från PRIO-projektet (plan för riktade insatser inom området psykisk ohälsa 2012-2016). Vi hoppas att vi tillsammans med besökarna ska kunna utveckla verksamheten och öka antalet besökare (påvisa att behovet finns) så att verksamheten i framtiden kan bli permanent. Sedan december månad 2018 finns vi i lokaler på Vintergatan 1B i Färjestaden.

Sidan uppdaterad 24 maj 2019 Kommentera sidan