70-talsutställning

En utställning om 70-talets bilutflykter invigdes på boendet Rönningegården på onsdagen. Boende och personal firade med snittar och cider.

En utställning om 70-talets bilutflykter finns nu permanent på Rönningegården. Vid utställningen återupplevs 70-talets bilutflykter med hjälp av en Folkvagnsbubbla och andra tidstypiska föremål. Utställningen är resultatet av ett fruktbart samarbete mellan Kalmar läns museum och Rönningegården.

- En sådan har jag haft, men jag kom inte riktigt överens med den, sa Astrid Pettersson, boende på Rönningegården som provsatt Folksvagnsbubblan.

På invigningen klipptes bandet av Jan-Olof Nilsson, boende på Rönningegården, tillsammans med Helena Svensson, personal. Deltog gjorde boende och personal från boende och Kalmar läns museum som firade med snittar och cider.

Maj-Britt Brinkfors och Ella Olausson, boende på Rönningegården, trivdes i fikahörnan med prytlar från 70-talet. Maj-Britt Brinkfors och Ella Olausson, boende på Rönningegården, trivdes i fikahörnan med prylar från 70-talet.
Sidan uppdaterad 13 maj 2019 Kommentera sidan