Du är här: Start/Start/Nyheter/Vill er förening anordna aktiviteter för barn och ungdomar under sportlovet?

Vill er förening anordna aktiviteter för barn och ungdomar under sportlovet?

Sportlovet närmar sig och det är dags att sammanställa Sportlovsprogram 2023. Var med och bidra till ett välfyllt program med aktiviteter för våra barn och ungdomar under vecka 8.

Det vore roligt om vi tillsammans kan erbjuda våra barn och ungdomar många olika aktiviteter, så vi hoppas på er medverkan!

Vill din förening arrangera någon eller några aktiviteter och få dem publicerade i sportlovsprogrammet är det bara att fylla i informationen som efterfrågas i detta webformulär, senast 30 januari.

Själva skollovet är 20-24 februari, men det går självklart att ha sportlovsaktiviteter även under de angränsande helgerna.

Ett tillfälle att visa upp sin verksamhet!

Programmet kommer att vara digitalt och skickas till eleverna veckan innan lovet och samtidigt finnas tillgängligt på kommunens hemsida och Facebooksida. Detta är med andra ord ett ypperligt tillfälle för er att visa upp er verksamhet och kanske hitta nya medlemmar!

För att hinna producera och sprida programmet behöver vi komplett information om era aktiviteter senast måndagen den 30 januari.

Kontakt och mer information

Matehus Tholin, Natur- och fritidsutvecklare, Kultur- och fritid Mörbylånga kommun
matheus.tholin@morbylanga.se
Telefon: 0485-474 92

Sidan uppdaterad 23 januari 2023 Kommentera sidan