Du är här: Start/Start/Nyheter/Vill du hjälpa till inom social omsorg?

Vill du hjälpa till inom social omsorg?

Vi står tillsammans inför en stor utmaning i vårt samhälle. Har du erfarenhet från arbete inom social omsorg eller känner att du gärna skulle arbeta inom någon av våra verksamheter? I så fall tar vi tacksamt emot din ansökan!

Vi som kommun är aktiva och förbereder oss på alla fronter, på både kort och lång sikt, för att kunna möta de utmaningar vi kommer stå inför. Vi söker nu fler medarbetare som vill hjälpa oss att rusta och stärka upp i våra verksamheter inom social omsorg, så att vi finns till för de som behöver oss mest.

Vi tror att med inställningen att vilja göra ett riktigt bra jobb kommer du långt!

Ta hand om dig - ta hand om varandra - tillsammans gör vi skillnad!

Klicka här för att komma till ansökan!

Information om våra verksamheter inom social omsorg:

Hemtjänst
Hemtjänsten är uppdelad på flera områden. Du hjälper personer i hemmet med exempelvis inköp, städ, tvätt, matlagning och personlig omvårdnad. Körkort krävs för de flesta tjänster.

Särskilt boende
Är ett samlingsnamn för det boende som är aktuellt för en person när behov av vård och omsorg är så stort att det inte längre kan tillgodoses i det egna hemmet. Här arbetar du med omvårdnads- och serviceuppgifter, vilka innebär dagligt stöd och hjälp i de äldres vardag, både fysiskt, psykiskt och socialt.

Omsorg om personer med funktionsvariation (OFV)
Inom OFV finns möjlighet att arbeta med personlig assistans och på gruppbostad. Vi arbetar för att personer med funktionsnedsättning ges möjlighet att leva och bo självständigt. I arbetsuppgifterna ingår exempelvis att stötta och hjälpa till med personlig hygien, inköp, städ, tvätt, matlagning, mm i respektive brukares lägenheter.

Sjuksköterskeverksamhet
Sjuksköterskor finns i hemsjukvården kopplade till kommunens särskilda boenden och ordinärt boende och de gör även enstaka hembesök. Arbetsuppgifterna är varierande och spänner från omsorgsuppgifter till avancerad sjukvård vilket gör arbetet utvecklande och intressant.

Sidan uppdaterad 30 mars 2020 Kommentera sidan