Du är här: Start/Start/Nyheter/Vi hjälper dig att bli mer digital

Vi hjälper dig att bli mer digital

Vill du veta mer om hur du söker information på internet eller ringer ett videosamtal? Är du nyfiken på hur e-tjänster och sociala medier fungerar eller hur du skaffar en e-postadress eller ett mobilt bank-id?

Nu bjuder Mörbylånga kommun in dig som är 65 år eller äldre till ett av tre tillfällen där du får lära dig mer om och inspireras av digitala tjänster och verktyg. Du får en inbjudan i din brevlåda vecka 13. Kom och ställ frågor om det du är nyfiken på eller behöver veta för att förenkla din vardag. Vi utgår från din kunskapsnivå och det du vill ha hjälp med.

Medarbetare i Mörbylånga kommun kommer tillsammans med elever från årskurs nio på Skansenskolan att hjälpa dig att komma igång med att använda digitala tjänster.

Vi tillhandahåller surfplattor och datorer, men om du vill får du gärna ta med din egen dator, surfplatta, mobiltelefon, kamera eller annan digital eller teknisk utrustning. 

Under eftermiddagen bjuder vi på fika, underhållning, gemenskap och ny kunskap. 

Evenemanget är självklart kostnadsfritt. 

Tid och plats

Tisdagen den 23 april, kl. 13.00-16.00, Skansensskolans matsal i Mörbylånga
Torsdagen den 25 april, kl. 13.00-16.00, Hotell Skansen i Färjestaden
Fredagen den 26 april, kl. 13.00-16.00, Hotell Skansen i Färjestaden

Anmälan

Anmäl dig till Mer digital redan idag. Antalet platser är brgränsat till 100 personer per tillfälle. Det är först till kvarn som gäller. Anmäl dig genom att ringa kommunens servicecenter på telefon 0485-470 00. Uppge ditt namn, telefonnummer, vilket datum du kan och att du anmäler dig till Mer digital. 

Åk buss!

Vi vill att alla ska kunna delta. Därför ser vi till att du får åka buss till oss om du är i behov av det. Meddela detta i samband med din anmälan till Mörbylånga kommuns servicecenter.

Rutten till bestäms utifrån anmälningar. Vi återkommer om när och var du blir upphämtad. 

Bussresan är kostnadsfri. 

Övrig information

Mer Digital är ett samarbete mellan Mörbylånga kommun, Region Kalmar län och Telia. 

Sidan uppdaterad 25 mars 2019 Kommentera sidan