Du är här: Start/Start/Nyheter/Vi behöver din hjälp i omsorgen

Vi behöver din hjälp i omsorgen

Mörbylånga kommun har en ansträngd personalsituation och behöver rekrytera fler medarbetare inom vård och omsorg. Nu behöver vi dig. Din insats under en begränsad tid kan vara ovärderlig!

Under lång tid har personalen inom vård och omsorg kämpat för att ge god vård och omsorg. Nu är läget mycket ansträngt och vi behöver rekrytera fler tillfälliga medarbetare för att säkerställa att våra äldre och personer i behov av omsorg får hjälp och stöd.

Det ansträngda läget beror dels på att det är mer att göra men också för att medarbetarna behöver följa Folkhälsomyndighetens rekommendation om att stanna hemma vid minsta tecken på symtom.

- Smittspridningen är mycket utbredd och påverkar verksamheten. Vi kommer lösa det här, men vi behöver hjälp. Kanske kan du göra en insats i någon av kommunens viktiga verksamheter, säger Ann-Katrin Ståhl, socialchef.

Välkommen att bidra!

Kan du tänka dig att ställa upp och utföra arbetsuppgifter inom vård och omsorg? Känner du någon som passar för uppgiften? Vi behöver sjuksköterskor, undersköterskor och vårdbiträden. Du som söker behöver inte ha tidigare erfarenheter från vård och omsorg. Vi håller en god introduktionsutbildning för de som anställs. 

Tack för att du hjälper oss med en viktig uppgift under begränsad tid. Välkommen att bidra!

Sök till äldreomsorgen
Sök till OFV

Är du utbildad sjuksköterska?

Kontakta Marion Rasmusson Nilsson,
tfn: 0485-472 14, e-post: marion.rasmussen.nilsson@morbylanga.se

Sidan uppdaterad 15 december 2020 Kommentera sidan