Du är här: Start/Start/Nyheter/Vattenbristen och enskilda brunnar

Vattenbristen och enskilda brunnar

Även enskilda brunnar kan påverkas av vattenbristen. På många ställen finns brunnar som har dåligt med vatten, eller som är helt tomma. Tar ditt vatten slut kan du hämta dricksvatten i dunkar vid kommunens tappningsställen.

Även enskilda brunnar kan påverkas av vattenbristen. På många ställen finns brunnar som har dåligt med vatten, eller som är helt tomma. Tar ditt vatten slut kan du hämta dricksvatten i dunkar vid kommunens tappningsställen.

Tappningsställen finns på följande orter: Karlevi, Färjestaden, Mörbylånga, Norra Möckleby, Södra Möckleby, Grönhögen, Triberga, Gårdby och Björnhovda. Kontakta servicecenter, 0485-470 00, för adresser.

- Vi ser självklart till att alla har vatten för grundläggande behov och hälsan. Därför är det viktigt att vi alla har respekt för vattnet och hjälps åt att spara på det, säger Niclas Beermann, teknisk chef.

På tappningsställena får du hämta så mycket vatten som du själv kan bära, exempelvis 25-litersdunkar. Vi har tyvärr ingen möjlighet att i dagsläget förse dig med en större mängd vatten till tankar och liknande. Då hänvisar vi till privata speditörer.

Sidan uppdaterad 16 juni 2016 Kommentera sidan