Du är här: Start/Start/Nyheter/Signaturled Öland – en affärsmöjlighet för ditt företag

Signaturled Öland – en affärsmöjlighet för ditt företag

Driver du företag eller är aktiv i någon förening med intresse för utvecklingen av vår signaturled - Mörbylångaleden? Välkommen till Allégården i Kastlösa den 26 januari för att prata vandring, diskutera utvecklingsmöjligheter och samverka!

STF har utsett 14 av Sveriges mest spektakulära vandringsleder, en av dem har vi här på Öland! Mörbylångaleden sträcker sig från Färjestaden ända ner till Ottenby i söder. Vandringen på 80 km bjuder på mängder av minnesvärda upplevelser och många besökare passar troligtvis även på att se mer av vår fantastiska ö under sitt besök. 

En träff för att lyfta vandringen på Öland

Den 26 januari bjuder ö-natur tillsammans med Mörbylånga kommun och Världsarvet Södra Öland in till träff för att lyfta vandringen på Öland och hitta sätt att samverka för att nyttja den uppmärksammade signaturleden bättre. Vad innebär det för Öland att ha en signaturled? Hur kan du som driver företag eller berörs av besöksnäringen använda dig av den?

Datum: 26 januari
Tid: kl. 13-15
Plats: Allégården Kastlösa

Under träffen får vi lära oss mer om vad som gör vår signaturled - Mörbylångaleden unik, vi diskuterar utvecklingsmöjligheter och spånar fram idéer på åtgärder som kan stärka besökarens helhetsupplevelse, din verksamhet och Öland som destination.

Upplägg under träffen:

  • Vandring på Öland
  • Målgruppen vandrare
  • Signaturled Öland - Mörbylångaleden
  • Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap
  • Workshop - Hur kan vi gemensamt utveckla leden och bättre ta vara på affärsmöjligheterna kring den?

Det bjuds på kaffe och fika.

Anmäl dig till träffen här

Hjärtligt välkomna hälsar ö-natur tillsammans med Mörbylånga kommun och Världsarvet Södra Öland!

Foto: Kennerth Kullman/ Mostphotos

Sidan uppdaterad 12 januari 2023 Kommentera sidan