Du är här: Start/Start/Nyheter/Rösta på din favoritlogga till Mörbylånga köpings 200-års jubileum

Rösta på din favoritlogga till Mörbylånga köpings 200-års jubileum

År 2020 fyller Mörbylånga köping 200 år och det ska firas på alla sätt och vis! Förberedelserna är redan igång med en tävling för att ta fram en logga till jubileet.

Av alla bidrag som har kommit in medverkar fyra stycken i omröstningen. 

Det vinnande bidraget kommer användas för att profilera och ena Mörbylånga i marknadsföringen av jubileumsfirandet men även komma att användas i framtiden. Då loggan blir en samlande symbol för dem som bor och verkar på södra Öland får alla medverka i omröstningen om vilken logga man tycker ska vinna.

Vilka loggor kan jag rösta på?
Klicka på den här länken för se de tävlande bidragen tillsammans med en kommentar om hur personen bakom respektive bidrag har resonerat om layouten.

Så här går röstningen till
Alla som är skrivna i Mörbylånga kommun får rösta en gång per person. För att veta att du bor i kommunen behöver du ange din adress när röstar.

På biblioteket, ICA eller Café Söderbönor i Mörbylånga finns bidragen uppsatta. Där kan du även rösta genom att lämna en lapp i en grön låda. Du kan även skicka din röst till morbylanga200ar@morbylanga.se.

Omröstningen är öppen den 1 till 16 september. Vinnaren presenteras i Mörbylångaparken på konstnatten efter dockparaden.

Arrangör
Loggatävlingen är ett samarbete mellan Mörbylånga kommun och Mörbylånga utvecklingsgrupp. I utvecklingsgruppen ingår bl.a. lokala företagare.

Sidan uppdaterad 31 augusti 2018 Kommentera sidan