Du är här: Start/Start/Nyheter/På besök hos en framgångssaga

På besök hos en framgångssaga

När man inser att arbetet man har gått till i flera år inte längre kommer finnas kvar är det lätt att bli ledsen och arg. Så kände många i oktober 2018, när beskedet om att Cementa skulle dra ned kom.

Det gjorde säkert Andreas Johansson också en stund, men sedan kavlades ärmarna upp och Degerhamns VVS & Montage AB såg dagens ljus. När vi träffar Andreas och hans två medarbetare i lokalerna som hyrs av Cementa, mindre än ett år efter att företaget registrerats hos bolagsverket, möts vi av optimism och framtidstro, och pigga planer framåt.

Företaget har fått en rivstart och de lokaler som är tänkta att bli lite mer permanenta har inte hunnit bos in ännu. Nytt företag och ny familjemedlem har inneburit en hel arbete och slukande av tid.

Vi hinner prata om hur man får banken med på tåget när man "bara" har en god idé och ett glatt humör, och om känslan det innebär att kasta sig ut och bli sin egen.

KS-presidiet, kommundirektören och näringslivsutvecklaren tackar för ett mycket trevligt besök, och önskar lycka till framåt.


Sidan uppdaterad 3 mars 2020 Kommentera sidan