Du är här: Start/Start/Nyheter/Mörbylånga köping 200 år - nu kan du vara med och påverka loggan!

Mörbylånga köping 200 år - nu kan du vara med och påverka loggan!

Kommentera sidan

Din kommentar kommer att skickas till webbredaktionen.

Fält markerade med * måste fyllas i.

7RN7
 

År 2020 fyller Mörbylånga köping 200 år och det ska firas på alla sätt och vis! 200-årsjubileumet vill vi använda för att lyfta fram Mörbylånga och alla ortens förtjänster, både för oss som bor här och för resten av Sverige. Därför tar vi fram en logga som kan profilera och ena Mörbylånga i marknadsföringen av jubileumsfirandet men även användas i framtiden. Loggan blir en samlande symbol för oss som bor och verkar här och därför får alla möjlighet att vara delaktiga i framtagandet av den genom en tävling!

Från och med den 6 juni till den 6 augusti är du välkommen att lämna in ett förslag på logga. Loggan ska så bra som möjligt fånga Mörbylångas hjärta och själ samt inge en känsla av framåtanda och utveckling. Skriv en text där du berättar hur du har tänkt när du designat loggan samt varför just ditt bidrag lever upp till ovanstående beskrivning. Du som deltar i tävlingen ska vara skriven på Öland eller inskriven på någon av skolorna på ön. Om du tillhör den senare kategorin, skicka med ett studieintyg.

När alla loggor samlats in gör en jury, bestående av tre personer inom branschen, ett första urval bland bidragen. Bidragen bedöms anonymt. Därefter presenteras förslagen för allmänheten och mellan första och 16:e september får alla som är skrivna i Mörbylånga kommun möjlighet att rösta. Loggan med flest röster vinner och presenteras i samband med skördefesten. En prissumma på 5000 kronor utgår till vinnaren.

Loggan kommer ägas av en samverkansförening som arbetar med Mörbylångas utveckling.

Skicka in ditt bidrag som vektoriserad pdf till morbylanga200ar@morbylanga.se senast den 6 augusti.

Varmt välkommen med ditt bidrag!

Sidan uppdaterad 5 juni 2018 Kommentera sidan