Du är här: Start/Start/Nyheter/Mörbylånga kommun hälsade på i tvättunneln

Mörbylånga kommun hälsade på i tvättunneln

Torsdagar är lika med företagsbesök. Den här gången stod Tvättcenter i Färjestaden på agendan.

Tvättcenter i Färjestaden ägs och drivs av David Berg och vid Mörbylånga kommuns företagsbesök var även stationsledaren Helén Brändewall på plats. Utöver David och Helén är det tre stycken heltidsanställda vid Tvättcenters tvättanläggning.

Susanne Bredesjö Budge, näringslivsutvecklare, Anna-Kajsa Arnesson (C), kommunstyrelsens vice ordförande, Linn Bergsten Ahrens, hållbarhetsstrateg, och Ann Willsund, kommundirektör, fick en rundvandring och beskrivning av verksamheten som sedan några år tillbaka är fokuserad på biltvätt. Man kan även hyra släpvagnar på stationen i Färjestaden.

När de beskriver sin verksamhet är det kvalitet, service och hållbarhet hela vägen som är ledorden. Anläggningen erbjuder både självtvätt och en toppmodern tvättunnel. Tunneln är 40 meter lång och det tar endast fyra minuter att få sin bil skinande ren.

– Vi vill från kommunens sida tacka för ett fint besök. Det var verkligen roligt att få lära sig mer om tvättanläggningen och se all teknik som finns bakom kulisserna, säger Ann Willsund, kommundirektör.

Sidan uppdaterad 19 september 2019 Kommentera sidan