Du är här: Start/Start/Nyheter/KS-presidiet på campingvistelse

KS-presidiet på campingvistelse

Torsdag och nytt företagsbesök. Den här gången besöktes Saxnäs camping av kommunstyrelsens presidium.

Kommentera sidan

Din kommentar kommer att skickas till webbredaktionen.

Fält markerade med * måste fyllas i.

4KEB
 

Campingen drivs sedan 1977 av Catrine och Lasse Sörensen. Saxnäs camping har åtta stycken helårsanställda men under högsäsong är campingbemanningen uppe i 33 stycken.

Lasse berättade med både inlevelse och stolthet om campingen som erbjuder boende antingen i en av 29 stugor, 14 villavagnar eller 500 enheter i husvagn, husbil eller tält. Sammanlagt sker cirka 27 000 gästnätter under en säsong, det vill säga att runt 90 000 människor vistas i denna härliga miljö under en säsong.

Poolen är ett populärt besöksmål även för de som inte bor på campingen, precis som de strövområden som finns i närheten.

Saxnäs camping lägger mycket energi och tid på att utbilda personalen och att gott bemötande är a och o. Besökare ska ha en härlig känsla när man åker härifrån, menar Catrine och Lasse.

- Vi pratade även om framtida utmaningar och möjligheter. Bli inte förvånad över nya projekt på Saxnäs camping. Tack för trevligt samtal och gott kaffe, säger Ann Willsund, kommundirektör.

På bilden ovan: Anna-Kajsa Arnesson (C), kommunstyrelsens vice ordförande, Lasse Sörensen, Henrik Yngvesson (M), kommunstyrelsens andre vice ordförande och Susanne Bredesjö Budge, näringslivsutvecklare.

Sidan uppdaterad 18 oktober 2019 Kommentera sidan