Du är här: Start/Start/Nyheter/KS-presidiet på campingvistelse

KS-presidiet på campingvistelse

Torsdag och nytt företagsbesök. Den här gången besöktes Saxnäs camping av kommunstyrelsens presidium.

Campingen drivs sedan 1977 av Catrine och Lasse Sörensen. Saxnäs camping har åtta stycken helårsanställda men under högsäsong är campingbemanningen uppe i 33 stycken.

Lasse berättade med både inlevelse och stolthet om campingen som erbjuder boende antingen i en av 29 stugor, 14 villavagnar eller 500 enheter i husvagn, husbil eller tält. Sammanlagt sker cirka 27 000 gästnätter under en säsong, det vill säga att runt 90 000 människor vistas i denna härliga miljö under en säsong.

Poolen är ett populärt besöksmål även för de som inte bor på campingen, precis som de strövområden som finns i närheten.

Saxnäs camping lägger mycket energi och tid på att utbilda personalen och att gott bemötande är a och o. Besökare ska ha en härlig känsla när man åker härifrån, menar Catrine och Lasse.

- Vi pratade även om framtida utmaningar och möjligheter. Bli inte förvånad över nya projekt på Saxnäs camping. Tack för trevligt samtal och gott kaffe, säger Ann Willsund, kommundirektör.

På bilden ovan: Anna-Kajsa Arnesson (C), kommunstyrelsens vice ordförande, Lasse Sörensen, Henrik Yngvesson (M), kommunstyrelsens andre vice ordförande och Susanne Bredesjö Budge, näringslivsutvecklare.

Sidan uppdaterad 18 oktober 2019 Kommentera sidan