Du är här: Start/Start/Nyheter/Vill din förening anordna aktivitet på sportlovet?

Vill din förening anordna aktivitet på sportlovet?

Mörbylånga kommun har för avsikt att sammanställa ett sportlovsprogram över de aktiviteter som erbjuds till kommunens alla barn under sportlovet 2020.

Vill din förening arrangera någon eller några aktiviteter under sportlovet, så är ni välkomna att få dem publicerade i sportlovsprogramet. Själva skollovet är 17-21 februari, men det går självklart att ha sportlovsaktiviteter under de angränsande helgerna också.

När ni har bestämt er för aktiviteter och tillfällen är det bara att förse oss med informationen som efterfrågas i dokumentet som finns längst ner på den här sidan, så ser vi till att ni kommer med i sportlovsprogrammet. Programmet kommer att skickas med eleverna hem veckan innan lovet och samtidigt finnas tillgängligt på kommunens webbplats, Facebooksida, mm. Med andra ord ett ypperligt tillfälle för er att visa er verksamhet och kanske hitta nya medlemmar.

Det vore roligt om vi tillsammans kan erbjuda våra barn och ungdomar många aktiviteter, så vi hoppas på er medverkan under sportlovsveckan!

För att hinna producera och sprida programmet behöver vi komplett information om era aktiviteter senast måndagen den 27 januari.

Tack på förhand!

Här hittar du uppgifter som kommunen behöver för att få med din förenings evemenag i sportlovsprogrammet.

Sidan uppdaterad 10 januari 2020 Kommentera sidan