Du är här: Start/Start/Nyheter/Fortsatt distansundervisning för högstadieeleverna

Fortsatt distansundervisning för högstadieeleverna

Mörbylånga kommun har beslutat att förlänga distansundervisningen för eleverna i årskurs 7-9 på Skansenskolan till och med den 4 maj.

Efter flera konstaterade fall av covid-19 på Skansenskolan i årskurs 7-9, och flera som inväntade testsvar, beslutade Mörbylånga kommun att införa distansundervisning för högstadiet under torsdag och fredag 29-30 april. Under fredagen utvärderade Mörbylånga kommun smittoläget och informerade elever, föräldrar och personal via Schoolsoft om att distansundervisningen är förlängd till den 4 maj. 

Utifrån den information vi hade i fredags är inga nya fall konstaterade. Syftet med att Mörbylånga kommun beslutade om att förlänga distansundervisningen är för att bryta eventuella smittkedjor. Om inte läget förändras kommer undervisning ske på plats i skolan från onsdag den 5 maj.

Skollunch

För de elever som önskar finns det möjlighet att hämta lunch på något av skolköken runt om i kommunen. Be personalen om en låda. Lunchersättning går att söka efter att distansundervisningen är avslutad, information kommer om detta.

Sidan uppdaterad 4 maj 2021 Kommentera sidan