Du är här: Start/Start/Nyheter/Bli digital - ett inspirationsevent kring digitalisering

Bli digital - ett inspirationsevent kring digitalisering

Hur marknadsför du ditt företag på nätet? Vilka digitala arbetssätt är du intresserad av? Har du koll på digitala videosamtal och möten? Vilka typer av säkerhetslösningar passar just ditt företag? Vad är ett molnbaserat ekonomisystem?

Mörbylånga kommun välkomnar tillsammans med Telia dig som företagare till ett event där du får lära dig mer om och inspireras av digitaliseringens möjligheter. Kom och ställ frågor och få hjälp med just det ditt företag behöver.

Träffa experterna

Med oss har vi digitala pionjärer och experter som ger dig kunskap om verktygen du behöver och hur du går från ett analogt till ett digitalt arbetssätt.
Under eventet varvas samtal runt bord med miniföreläsningar och frågestund för att du ska få med dig så mycket kunskap som möjligt. Vi tillhandahåller datorer, men om du vill får du också ta med dina egna digitala verktyg så som mobiltelefon, dator eller surfplatta.

Anmäl dig redan idag

Antalet platser per tillfälle är begränsat så passa på att anmäla dig redan idag. För att minska antalet personer i lokalen har vi två sittningar. Du kan anmäla dig till en av dem. Välj mellan eftermiddag eller kväll.

Har du minsta tecken på sjukdomssymtom stannar du hemma, givetvis går det fint att avboka ända fram till starten av eventet.

PLATS: Hotell Skansen
DATUM: tisdag 29/9
TID: 13.00-15.00 och 16.30-18.30
Anmälan görs till: Peter Marklund, Näringslivschef.
peter.marklund@morbylanga.se
eller
Susanne Bredesjö Budge, Näringslivsutvecklare.
susanne.bredesjo.budge@morbylanga.se

Föreläsningar:
Fortnox - Smart digitalt företagande
Microsoft - Samarbeta och jobba effektivare på och
utanför kontoret med Microsoft Teams
Google - Utbildning inom digital marknadsföring
Telia - Säker uppkoppling och uppstart med
företagsmejl och hemsida

Sidan uppdaterad 27 augusti 2020 Kommentera sidan