Du är här: Start/Start/Nyheter/Bland ljus och kuddar på Hemshopen

Bland ljus och kuddar på Hemshopen

Efter många år på bland annat IKEA bestämde sig Marcus Kullberger för ungefär fem år sedan för att starta egen e-handel inom heminredning.

Efter att ha klurat på egen hand, med företaget fördelat på diverse utrymmen på hemmaplan, blev han en del av Kalmar Science Parks inkubatorprogram genom RINK-projektet och lyckades hitta en tillräckligt stor yta för att kunna rymma såväl lager som butik.

Handeln över internet utgör fortfarande huvuddelen av omsättningen, men de fysiska besöken i butiken ökar och den procentuella fördelningen förskjuts. Marcus pratar entusiastiskt om sin passion för inredning, hur han vill kunna erbjuda något som kunderna inte hittar överallt annars, och om arbetet att komma bort från emballagematerial i plast till förmån för mer hållbara alternativ i web-butiken.

Han arbetar huvudsakligen själv, men tar ibland hjälp med att packa näthandelspaket vid de säsongsbetonade köptopparna. Vi lär oss om kundbeteenden, köpmönster, och att det kan skilja ganska mycket i genomsnittskundkorgen i butiken och på nätet. Oppositionsrådet och näringslivsutvecklaren tackar för pratstunden och all ny kunskap.

Sidan uppdaterad 9 mars 2020 Kommentera sidan