Du är här: Start/Start/Nyheter/Är du förälder och vill lära dig mer om föräldraskap eller barn och barns behov?

Är du förälder och vill lära dig mer om föräldraskap eller barn och barns behov?

Föräldrar är viktiga för sina barn, men ibland kan det vara svårt att vara den förälder man vill vara. Behöver du ny energi? Vill du lära dig mer om föräldraskap eller barn och barns behov? I höst startar en föräldrakurs där du tillsammans med andra får möjlighet att byta erfarenheter och diskutera utmaningar för att bli starkare och säkrare i din föräldraroll.

Föräldrakursen Trygghetscirkeln (COS-P) är öppen för föräldrar med barn 0-12 år och består av 8 gruppträffar (en träff varje vecka i 8 veckor) om vardera 1,5 timme.

Nästa kursstart: 7 oktober kl. 17.00 (Obs! Nytt datum!)

Plats: Färjestaden

Antalet platser: Vi har ca 10 platser per utbildning. Vid fler anmälningar än antalet platser ordnar vi fler tillfällen utifrån efterfrågan.

Anmälan: Du anmäler dig genom att kontakta Linda Lavesson eller Maria Önneflod i familjeteamet via e-post eller telefon.

Linda Lavesson, linda.lavesson@morbylanga.se, 0485-478 48
Maria Önneflod, maria.onneflod@morbylanga.se, 0485-473 10

Kursens innehåll: Vi strävar inte efter att uppnå det perfekta föräldraskapet, då vi inte tror att det finns. COS-P önskar ge vägledning till ett föräldraskap som är "gott nog", genom att stötta föräldrar i att förstå sitt barns signaler och vilka behov barnet uttrycker.

Läs mer om föräldrakursen Trygghetscirkeln COS-P

Sidan uppdaterad 14 augusti 2019 Kommentera sidan