Du är här: Start/Start/Nyheter/Ambassadörskapet förlängs ett år

Ambassadörskapet förlängs ett år

Det officiella ambassadörskapet för Elisabet Engqvist, Lotta Sjöberg och Anders Larsson förlängs med ett år över 2021.

Under hösten 2019 presenterades Elisabet Engqvist, Lotta Sjöberg och Anders Larsson som officiella ambassadörer för Mörbylånga kommun. Men med anledning av det nya coronaviruset covid-19 framfart redan tidigt under 2020 har samarbetet inte varit så aktivt som kommunen och de officiella ambassadörerna önskat.

Därför har beslut fattats om att förlänga ambassadörskapet ytterligare ett år och några nya officiella ambassadörer 2020 kommer inte att utnämnas. 

- Vi är måna om dialogen med folket ute i byarna och samhällena och de officiella ambassadörerna kommer spela en stor roll i detta i framtiden. När vi summerar 2020 kan vi konstatera att samarbetet inte varit så intensivt som vi hoppats och därför har vi efter goda samtal med de tre ambassadörerna kommit fram till att förlänga ambassadörskapet också över 2021, säger Kim Ahlqvist, kommunikationschef i Mörbylånga kommun. 

Elisabet Engqvist, Lotta Sjöberg och Anders Larsson utnämndes till officiella ambassadörer efter att ha nominerats av kommunens medborgare var på kommunledningen sedan beslutade vilka som skulle utses till officiella ambassadörer. 

Sidan uppdaterad 30 december 2020 Kommentera sidan