Du är här: Start/Näringsliv & Arbete/Jobba hos oss/Lediga jobb

Kock/Kokerska Skogsgläntan

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

Arbetsbeskrivning

Köket är ett tillagningskök, där man tillagar all mat på plats. I arbetsuppgifterna ingår egenkontroll, beställning av varor från olika leverantörer, tillagning av mat och specialkoster. Diskning och städning av tillhörande köksutrymmen ingår också.

Den vi söker kommer att ingå i Mörbylånga kommuns kostverksamhet, där vi är ca 50 medarbetar fördelade på 17 olika kök, och där verksamheten hela tiden växer sig större.
Mörbylånga kommun har en enhetlig måltidsverksamhet för förskola, skola, äldreboende och dagverksamhet. Målet är att använda noga valda råvaror och laga så mycket som möjligt från grunden i alla våra kök.
Kostverksamheten ska förmedla matglädje till våra kunder genom ett tydligt kvalitets- och servicetänkande.

Vi erbjuder ett självständigt arbete där det finns utrymme för dig att sätta en personlig prägel på måltiden, i ett nära samarbete med barn och pedagoger på förskolan.

Tjänstens omfattning är 75%

Kvalifikationer

I tjänsten som kock/kokerska är det viktigt att du är serviceinriktad och har ett stort engagemang för att utveckla måltiderna och verksamheten. Som person är du ansvarstagande och kan ta egna initiativ.

Du har Gymnasial utbildning/Restaurangskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdigt. Du som söker trivs när det är högt tempo och brinner för att ge god service.

Som person har du ett trevligt bemötande, god samarbetsförmåga och intresse för matlagning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Tillträde: Tillträde 20190107

Lön

Kontaktpersoner

Ricard Stolpe, bitr. Kostchef
0485-478 38
Ricard Stolpe

Fackliga företrädare

Birgitta Roskvist, Kommunal
0485-472 58
Birgitta Roskvist

Ansökan

Sista ansökningsdatum: den 30 november 2018

Ansök via webben

Skicka din ansökan

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.