Du är här: Start/Näringsliv & Arbete/Jobba hos oss/Lediga jobb

Undersköterska demensinriktning

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Arbetsbeskrivning

Rollen som undersköterska hos oss:
Som undersköterska hos oss bidrar du till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört, personcentrerat och professionellt bemötande.
I ditt arbete ingår att upprätta individuella genomförandeplaner och social dokumentation. Vi arbetar målinriktat med nationella register såsom BPSD och Senior Alert.
Just nu söker vi dig som vill jobba på våra enheter som riktar sig till äldre personer med Demenssjukdom. Fokus ligger på personcentrerad omsorg och individuella behov.

Mer om oss på Rönningegården:
Rönningegårdens vård- och omsorgsboende ligger i Mörbylånga kommun och boendet består av sammanlagt 8 avdelningar med inriktning korttid/växel, somatik och demens. Totalt består boendet av 57 lägenheter och cirka 100 medarbetare. Vi vill kunna erbjuda ett tryggt boende, där vi ser det personcentrerade arbetssättet och samarbete som en nyckelfaktor för vår verksamhet.

Vårt erbjudande och övrig information:
Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiderna för dagtjänstgöring är förlagda till dag, kväll och helg. I vår förvaltning arbetar vi tillsammans över hela verksamhetsområdet Vård & Omsorg.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och du kommer att erbjudas utbildning Stjärnmärkt. Vi arbetar utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av nyfikenhet, kreativitet och initiativförmåga! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida: morbylanga.se

Kvalifikationer

Din profil:
Som person arbetar du bra tillsammans med andra, är tillmötesgående och lyhörd i ditt bemötande. Du skapar såväl nya kontakter som underhåller dina nuvarande arbetsrelationer. Du ansvarar och driver ditt arbete framåt mot mål och levererar resultat samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du ser möjligheter i förändringar, tar egna initiativ och kommer med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av demensvård, har grundläggande datorvana och har vana att dokumentera.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid / deltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Varaktighet: Tillsvidare

Lön

Månadslön

Kontaktpersoner

Hanna Berg, Enhetschef
0485-474 29
Hanna Berg

Beatrice Solhjort, Enhetchef
0485-475 44
Beatrice Solhjort

Fackliga företrädare

Kommunal Mörbylånga 0485-472 58
Kommunal Mörbylånga

Ansökan

Sista ansökningsdatum: den 31 augusti 2021

Ansök via webben

Skicka din ansökan

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.