Du är här: Start/Näringsliv & Arbete/Jobba hos oss/Lediga jobb

Fritidsledare till fritidsgårdarna i Mörbylånga kommun

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta tillsammans med barn och ungdomar?
Brinner du för utveckling?
Gillar du att jobba med delaktighet och inflytande?

Vi söker dig som är full av goda idéer, kreativa tankar och som tillsammans med ungdomarna vill skapa en meningsfull fritid. Vill du främja framtidstro, inspirera och coacha ungdomar till att förverkliga sina drömmar samt bidra till ett samhälle där ungdomar tas i anspråk, då är du välkommen att söka jobb hos oss.
Du kommer att arbeta i team med fritidsledare, men också samverka med föreningar, studieförbund, ideella krafter och övriga kommunala verksamheter. Skolorna i kommunen är viktiga samarbetspartners för oss. Tillsammans med elevråd och personal på kommunens skolor planerar vi och genomför aktiviteter även för barn och ungdomar på skoltid. För att lyckas i ditt arbete är det viktigt att du trivs med att arbeta dagar, kvällar och helger enligt schema, både på och utanför fritidsgårdarna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fritidsledarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi vill att du kan arbeta strategiskt, strukturerat och att du samtidigt kan bemöta ungdomarna och dagens uppgifter med flexibilitet, glädje och nyfikenhet.

Som person är du trygg, stabil och har god självinsikt. Du har god förmåga att skapa relationer med alla du möter.

Körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tidigare arbete på fritidsgård är meriterande.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde: 20190801 eller enligt överenskommelse.

Provanställning kan bli aktuellt.

Lön

Kontaktpersoner

Ann-Christin Lagercrantz, Fritidsgårdschef
0485-47296
Ann-Christin Lagercrantz

Fackliga företrädare

Anette Nilsson, Kommunal
0485-472 58
Anette Nilsson

Ansökan

Sista ansökningsdatum: den 27 maj 2019

Ansök via webben

Skicka din ansökan

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.