Du är här: Start/Näringsliv & Arbete/Jobba hos oss/Jobba som vikarie

Vill du jobba som vikarie?

Vi är ständigt i behov av vikarier till förskolan, omsorgen och storköken. Välkommen med din intresseanmälan!

Skansenskolan och Alunskolan

Just nu är vi i särskilt stort behov av timvikarier till Skansenskolan och Alunskolan. Alunsskolan är en skola från förskoleklass till åk 6 samt fritidshem. Här finns även en förskola med två avdelningar. Skansenskolan har verksamhet från förskoleklass upp till åk 9 och fritidshem. Här finns även grundsärskola och förberedelseklass samt SFI.

Är du intresserad av att arbeta med barn/elever och kan tänka dig att då och då hoppa in och arbeta hos oss? Du kanske studerar eller är på väg att börja dina studier, kanske med inriktning som lärare/förskollärare eller fritidspedagog. Eller har du gått i pension men ändå vill arbeta i ditt yrke lite till. Hör av dig till oss och beskriv vem du är och på vilket sätt just du kan vara med och bidra till vår verksamhet.

Vi har ständigt behov av vikarier för kortare eller längre vikariat i förskola, fritidshem, skola från åk 1-9 samt även SFI. Var tydlig i din ansökan i vilka delar av verksamheten du kan tänka dig att arbeta och vilka ämnen du kan tänka dig.

Kontakta: Anna Wimmergren, 0485-472 08, anna.wimmergren@morbylanga.se, eller Tanja Velvin Fransson, 0485-471 95, tanja.velvinfransson@morbylanga.se

Förskola

Vi har elva förskolor utspridda från Alunskolan i söder till Glömminge i norr. Vi ser gärna att du har adekvat utbildning och/eller erfarenhet av arbete i förskola.

Välkommen med en intresseanmälan till vikarieinformation, som sker med jämna mellanrum. Ta gärna med dig ett utdrag ur belastningsregistret och dina betyg till vikarieinformationen.

Skicka intresseanmälan till: lotta.nilsson@morbylanga.se

Fritidshem och skola

Vi har sju skolor och åtta fritidshem utspridda från Alunskolan i söder till Glömminge i norr på västra sidan, och från Gårdby till Tanne i öster. Vi har ett ständigt behov av vikarier i dessa verksamheter.

Vi ser gärna att du har adekvat utbildning och/eller erfarenhet av arbete i skola och/eller fritidshem. För att kunna komma i fråga måste du ha ett utdrag ur belastningsregistret samt ett CV.

Välkommen med en intresseanmälan till cecilia.lindqvist@morbylanga.se

Äldreomsorg och personlig assistans

Vikariehanteringen för alla enheter inom äldreomsorgen och personlig assistans samordnas av personalpoolen. All korttidsfrånvaro upp till 14 dagar löser vi med vikarier från poolen. Vikarierna bokas in av poolplanerare efter beställning från enheterna. Personalpoolen består av tillsvidareanställda och vikarier som anställs per timme och ställer sig till personalpoolens förfogande.

Är du också intresserad att stå till personalpoolens förfogande? Skicka en intresseanmälan eller hör av dig till: 

Torborg Karlsson, tf chef personalpoolen
Tel: 0485-475 80
torborg.karlsson@morbylanga.se

Storköken

Vi har 15 kök utspridda över kommunen, från Alunskolan i söder till Glömminge i norr. Vi är i behov av vikarier till våra storkök under hela året, både under terminerna och sommaren.

Du som har utbildning inom och/eller erfarenhet av storköksarbete är välkommen med en intresseanmälan till:

Johan Miedl, kostchef
johan.miedl@morbylanga.se 
Tfn: 0485-471 05

Sidan uppdaterad 2 februari 2016 Kommentera sidan