Du är här: Start/Näringsliv & Arbete/Nyheter/RINK - Regional inkubator

RINK – Regional Inkubation för företag i länet!

Mörbylånga kommun är nu med i projektet RINK, som gör Kalmar Science Parks stöd och inkubatorverksamhet tillgänglig för kommunens företag. Ta vara på möjligheten att få kvalificerat stöd i utvecklingen av ditt företag!

Kalmar Science Park Inkubator har genom EU:s strukturfonder beviljats medel till projektet RINK, Regional Inkubation. RINK ska göra det möjligt för fler företag i fler kommuner i Kalmar län att få tillgång till en etablerad inkubatorprocess som är ett verktyg för affärsutveckling i företaget. Den 25 augusti träffades representanter från alla kommunerna i samarbetet och dörrarna står nu öppna för intresserade företag!

Projektets primära målgrupp utgörs av unga, nya samt igångvarande SME-företag med utvecklingsidéer, tillväxtpotential och gärna ett innovativt erbjudande. Genom inkubatorprocessen erhåller företagen ett stöd för att utveckla företagets affärsidé, mål och strategier och förbereds för att kunna bli ett skalbart växande företag. Företagen har stöd av affärsutvecklare, experter och har tillgång till företagsnätverk och kontaktvägar till finansiärer.

Vill du veta mer eller har tips på företag du skulle vilja se få stöd i sin utvecklingsprocess? Kontakta vår företagslots, du hittar kontaktuppgifter här till höger!

Länk till ytterligare information hos Kalmar Science Park

Sidan granskad 5 januari 2016 Kommentera sidan