Du är här: Start/Kommun & Politik/Press- och informationsmaterial/Pressmeddelanden/Premiär för Mörbylånga kommuns julkalender

Premiär för Mörbylånga kommuns julkalender

PRESSMEDDELANDE: Vad gör kommunens medarbetare om dagarna? Det ska Mörbylånga kommun berätta om i julkalendern som har premiär den 1 december.

Varje dag fram till julafton klockan 07.00 kan man öppna en lucka i våra sociala medier.

Bakom 24 luckor döljer sig personer från våra verksamheter. Här berättar de i kortare filmklipp om vad de gör på arbetet.

– Vi vill ge medborgarna en större insyn i vad våra medarbetare gör under året. Vi tror att det är viktigt att informera om de olika funktionerna som finns i kommunen, säger Kim Ahlqvist, kommunikationschef.

I premiäravsnittet på lördagen får man möta våra samhällsvägledare i kommunens servicecenter.

– För oss har det varit värdefullt att låta alla våra verksamheter synas och berätta om sina olika roller. Särskilt fokus har lagts på de som har lite ovanligare yrkestitlar, säger Kim Ahlqvist.

Alla avsnitt kommer att publiceras på Mörbylånga kommuns officiella Facebooksida.

Sidan uppdaterad 30 november 2018 Kommentera sidan