Du är här: Start/Kommun & Politik/Press- och informationsmaterial/Pressmeddelanden/Nu ökar vi tillgängligheten på bygglovavdelningen

Nu ökar vi tillgängligheten på bygglovavdelningen

För att öka servicen och göra det enklare att komma i kontakt med våra bygglovhandläggare inför vi nu telefontid och kvällsöppet på bygglovavdelningen.

Från och med nästa vecka kommer vi att ha kvällsöppet på bygglovavdelningen på måndagar kl. 16-18. För att underlätta för dem som behöver komma i kontakt med en bygglovhandläggare övriga dagar inför vi även telefontid på måndagar kl. 8-12 samt tisdag-torsdag kl. 8-10. Under dessa tider finns det alltid någon på plats som kan svara på frågor.

- De nya rutinerna kommer att förenkla både för medborgaren som behöver nå oss och för våra bygglovhandläggare. Under telefontiderna finns servicecenter och handläggare alltid tillgängliga plus att vi har öppet både för besök och för telefonsamtal på kvällstid på måndagar, säger Charlotta Rasmusson, HR- och administrativ chef.

- Utanför telefontid kan vi istället fokusera på att handlägga inkomna ärenden, säger Marie-Christine Svensson, stadsarkitekt och chef för bygglovavdelningen.

- Vi vill även slå ett slag för e-tjänsten Mittbygge, som kommunen är ansluten till. Om man använder e-tjänsten för att göra sin anmälan eller ansökan, kan man numera följa sitt ärende genom hela handläggningen, fortsätter Marie-Christine Svensson.

De nya rutinerna gäller från och med måndagen den 9 april.

Sidan uppdaterad 6 april 2018 Kommentera sidan