Du är här: Start/Kommun & Politik/Press- och informationsmaterial/Pressmeddelanden/Kraftsamling Sydöland bjuder in till uppföljningsmöte

Kraftsamling Sydöland bjuder in till uppföljningsmöte

PRESSMEDDELANDE: I mars hölls ett öppet informations- och idémöte i Södra Möckleby. Nu bjuder arbetsgruppen för projektet Kraftsamling Sydöland in till uppföljningsmöte för att informera, inspirera och leda in i nästa fas av arbetet.

– Det har hänt en hel del på Sydöland under projektets gång, nya företag har bildats och framtidstron är stor. Nu vill vi bjuda in allmänhet och företagare till ett möte för att följa upp det som gjorts och ta avstamp mot framtiden, säger Ulf Kyrling, projektledare för Kraftsamling Sydöland.

Mötet äger rum tisdagen den 8 oktober mellan klockan 17.30 – 20.00 i Torngårdslokalen i Torngård. Arbetsgruppen för Kraftsamling Sydöland bjudare på lättare mat och vill gärna att man anmäler sitt deltagande via epost till kraftsamlingsydoland@morbylanga.se

nder kvällen kommer deltagarna få lyssna till lokala röster kring utvecklingen. Dessutom kommer en inspirationsföreläsning hållas av Ulla Herlitz, en erkänd expert på området "lokal utveckling".

Sidan uppdaterad 3 oktober 2019 Kommentera sidan