Du är här: Start/Kommun & Politik/Press och kommunikation/Pressmeddelanden/Kommunens "25-åringar" hyllas!

Kommunens "25-åringar" hyllas!

PRESSMEDDELANDE: I måndags kväll var det dags att uppvakta några av kommunens duktiga medarbetare som varit i tjänst i kommunen i hela 25 år. 8 medarbetare deltog på uppvaktningen med middag och blommor på Allégården i Kastlösa.

Arbetar man på samma arbetsplats i över 25 år är det nog en intäkt på att man trivs riktigt bra på sitt arbete. Mörbylånga kommun hade i måndags äran att uppvakta några av sina trogna "25-åringar".

Firandet ägde rum på Allégården i Kastlösa och det bjöds på middag och blommor för att uppmärksamma det fina arbete som medarbetarna gjort för kommunen och invånarna. 8 medarbetare deltog på plats och 3 medarbetare blev hyllade på distans.

Bildtext:
Kommunalråd Matilda Wärenfalk (tv) och kommunfullmäktiges ordförande Carina Adolfsson Elgestam (th) var på plats och hyllade Mörbylånga kommuns 25-åringar:
Fr vä
Kommunstyrelsens ordförande Matilda Wärenfalk, Ylva Håkansson, Marie Petersson, Martin Johansson, Kerstin Engdahl, Annelie Husberg, Susanne Kalin, Fredrik Lilja, Owe Rosander, kommunfullmäktiges ordförande Carina Adolfsson Elgestam

Hyllade på distans blev Anna-Boel Hjort, Cecilia NääfBlad och Helena Lydahl.

För mer information och frågor

Ann Willsund, kommundirektör Mörbylånga kommun
ann.willsund@morbylanga.se
Tfn: 0485-470 11

Sidan uppdaterad 8 februari 2023 Kommentera sidan