Du är här: Start/Kommun & Politik/Press och kommunikation/Pressmeddelanden/Klart med tillfällig HR-chef

Klart med tillfällig HR-chef

PRESSMEDDELANDE: Anneli Karlsson blir den konsult som tilldelas uppdraget som tillfällig HR-chef i Mörbylånga kommun under rekryteringsperioden av ny HR-chef.

En enklare upphandling har genomförts och Anneli Karlsson matchade bäst kriterierna gällande kvalitet och pris av de anbud som kom in.

- Vi är glada att få en så erfaren person till kommunen som tillfällig HR-chef, säger David Idermark, administrativ chef i Mörbylånga kommun. Anneli kommer att bli en trygg person i rollen under de 6 månader som rekryteringen av en ny HR-chef tar. Vi räknar med att ha tillsatt tjänsten efter sommarsemestern.

Anneli Karlsson driver företaget A.I.D.A. Consulting AB i Mörbylånga och har lång erfarenhet av HR-, personalchefs- och coachningsuppdrag.

Nuvarande HR/lön-chef Kerstin Parker slutar sin tjänst i Mörbylånga kommun den sista januari.

För mer information och frågor

David Idermark, Administrativ chef, Mörbylånga kommun
0485-471 13 eller david.idermark@morbylanga.se