Du är här: Start/Kommun & Politik/Press- och informationsmaterial/Pressmeddelanden/Kerstin Parker blir ny HR-chef i Mörbylånga kommun

Kerstin Parker blir ny HR-chef i Mörbylånga kommun

PRESSMEDDELANDE: Efter en noggrann rekryteringsprocess står det klart att Kerstin Parker blir Mörbylånga kommuns nya HR-chef.

Kerstin Parker har mer än 15 års erfarenhet från arbete med HR-frågor och har bland annat arbetat som personalansvarig inom den privata sektorn, men även som HR-specialist inom den kommunala sektorn.

– Vi vet att våra medarbetare är vår allra viktigaste resurs. Genom denna satsning ser vi att våra förutsättningar att möta framtidens utmaningar inom HR med kompetensförsörjning, heltidsresa och förväntningar på förändrade arbetssätt är betydligt bättre. Vi är väldigt glada över den rekrytering vi gjort och hälsar Kerstin varmt välkommen till oss, säger Ann Willsund, kommundirektör.

– Helhetsgreppet kring HR som Mörbylånga kommun vill ta, känns väldigt spännande. Detta är en viktig satsning för att stötta organisationen med en utpekad roll för att arbeta vidare och driva HR-arbetet tillsammans med övriga HR-funktioner i kommunen, säger Kerstin Parker, som närmast kommer från en tjänst som enhetschef i Kalmar kommun.

Kerstin Parker påbörjar sin anställning i Mörbylånga kommun den 22 maj.

– Jag har fått ett fantastiskt bemötande under hela processen och har mött positiva och engagerade medarbetare i alla lägen. Det var det som gjorde att jag valde Mörbylånga kommun; att få tillhöra och representera en sådan arbetsplats. Personalen är den största tillgången och de viktigaste ambassadörerna för varje organisation, säger Kerstin Parker.

Sidan uppdaterad 5 april 2019 Kommentera sidan