Du är här: Start/Kommun & Politik/Press- och informationsmaterial/Pressmeddelanden/Jobbmässa till Ölands köpstad

Jobbmässa till Ölands köpstad

PRESSMEDDELANDE: Tisdagen den 12 februari kommer Mörbylånga kommun, tillsammans med Arbetsförmedlingen, att anordna en jobbmässa på Ölands köpstad i Färjestaden.

Jobbmässan på Ölands köpstad är ett utmärkt tillfälle för arbetsgivare att möta och rekrytera personal inför exempelvis den stundande sommarsäsongen.

– Det här är ett mycket bra tillfälle för alla arbetssökande samt ungdomar som söker sommarjobb att kunna få direktkontakt med arbetsgivarna och lämna sitt intresse och CV. Alla är välkomna!, säger Anna Gustafsson, samordnare för arbetsmarknads- och integrationsenheten i Mörbylånga kommun.

Jobbmässan äger rum mellan klockan 15-17, och därefter har företagen chansen att delta på en workshop med inspiration om jobbspår samt diskussion kring kompetensförsörjningsfrågan (klockan 17.30-18.30) och afterwork (till cirka klockan 20.00) på Hotel Skansen i Färjestaden. Det går även bra för företagare att anmäla sig till enbart workshoppen och afterwork om man så vill.

Sidan uppdaterad 4 februari 2019 Kommentera sidan