Du är här: Start/Kommun & Politik/Press- och informationsmaterial/Pressmeddelanden/Jobbmässa arrangeras i Södra Möckleby

Jobbmässa arrangeras i Södra Möckleby

PRESSMEDDELANDE: I ett försök att fånga upp kompetensen som finns hos personalen på Cementa och att få dessa personer att stanna på södra Öland, arrangerar Mörbylånga kommun tillsammans med Arbetsförmedlingen en jobbmässa i Södra Möckleby.

– Detta är ett unikt tillfälle för arbetsgivare att få nära kontakt med arbetssökande. Inbjudan är öppen för alla och vi hoppas på många intressanta möten, säger Anna Gustafsson, samordnare på arbetsmarknads- och integrationsenheten i Mörbylånga kommun.

Jobbmässan äger rum tisdagen den 12 mars mellan klockan 17-19 i Folkets hus i Södra Möckleby. Kraftsamling Sydöland och Arbetsförmedlingen kommer hålla kortare information innan "speedintervjuer", nätverkande och fika står på agendan.

– Vi är ödmjuka inför det här, och inser att kompetensen och personerna som i dag arbetar på eller kring Cementa är viktiga för Sydölands fortsatta utveckling, säger Anna Gustafsson.

Representanter från Mörbylånga kommun, Arbetsförmedlingen och näringslivet kommer finnas på plats vid jobbmässan

Sidan uppdaterad 6 mars 2019 Kommentera sidan