Du är här: Start/Kommun & Politik/Press- och informationsmaterial/Pressmeddelanden/Här är bibliotekens vårprogram 2020

Här är bibliotekens vårprogram 2020

PRESSMEDDELANDE: Måndagen den 13 januari släpptes vårprogrammet 2020 för biblioteken i Mörbylånga kommun. Programmet innehåller en gedigen lista över aktiviteter på våra bibliotek i Degerhamn, Mörbylånga och Färjestaden.

– Vi har fått till en väldigt bra blandning med aktiviteter och programmet känns späckat. I vår bjuds det bland annat på författarbesök för såväl stora som små, samtal och workshops, lovaktiviteter och knattebio, säger Annika Nerfont Zadig, kultursamordnare.

Vidare kommer världsbokdagen den 23 april att uppmärksammas och den 22 maj är det dags för familjedag på Färjestadens bibliotek, med besök från Kulturskolan som bjuder in till Framtidslabb för barn och familjer i alla åldrar.

– Utöver detta så kommer programmet att rulla vidare med de olika språk-, stick- och bokcaféerna samt konstutställningar och mycket mer därtill, säger Annika Nerfont Zadig.

Den 24 mars bjuder Emma Rydnér, världsarvssamordnare i Mörbylånga kommun och Cornelius Holtorf, professor i arkeologi och innehavare av Unescoprofessuren om Heritage Futures, in till en kväll med samtal om "Framtidens kulturarv".

Utöver ovan nämnda evenemang kommer författarbesök, kreativa aktiviteter, och sagostunder, att äga rum under sport- och påskloven.

Du hittar hela vårprogrammet här och på bibliotekens webbplats. Fysiska program finns att hämta på våra bibliotek.

Sidan uppdaterad 13 januari 2020 Kommentera sidan