Du är här: Start/Kommun & Politik/Press- och informationsmaterial/Pressmeddelanden/Fritidsgårdarna och Kulturskolans sommarprogram

Fritidsgårdarna och Kulturskolans sommarprogram

PRESSMEDDELANDE: Nu är fritidsgårdarna och Kulturskolans sommarprogram släppt och under sommaren 2020 kommer en mängd aktiviteter att arrangeras.

– Vi har arbetat brett för att få till ett program där alla ungdomar ska kunna hitta något som intresserar dem. Vi har anpassat vår verksamhet efter rådande situation kring covid-19. Samtidigt är det viktigt att våra barn och ungdomar får en meningsfull och aktiv fritid, säger Pelle Olsson, fritidsledare.

Bland programpunkterna hittar vi bland annat låtskrivar-workshop med den öländska artisten Adée, kulturkollo på Zokker i Mörbylånga, familjefys, Summercamp Granudden och naturfilmsworkshop med Safari Sverige.

– Alla våra aktiviteter är kostnadsfria, men vissa programpunkter kan behöva föranmälan, säger Pelle Olsson.

Du hittar Mörbylånga kommuns sommarprogram här.

Sidan uppdaterad 1 juni 2020 Kommentera sidan