Du är här: Start/Kommun & Politik/Press- och informationsmaterial/Pressmeddelanden/Finalister korade i låtskrivartävling om södra Öland

Finalister korade i låtskrivartävling om södra Öland

Med anledning av att Mörbylånga firar 200 år har Kulturskolan i Mörbylånga kommun arrangerat en låtskrivartävling med temat södra Öland.

40 barn och ungdomar har med sammanlagt 16 bidrag deltagit i tävlingen där en jury bestående av Lasse Trofast, mångårig musiker i Mörbylånga, Annika Nerfont Zadig, kultursamordnare Mörbylånga kommun och Lasse Stenberg, musikjournalist Ölandsbladet utsett sex stycken finalister i två olika åldersklasser utifrån kriterierna originalitet, musikalisk kvalitet och känsla för södra Öland.

- Det är fantastiskt roligt att vi har så många kreativa och kompetenta musikskapare bland våra ungdomar i kommunen och att de tar plats och vill vara en del av detta firande av Mörbylångas 200-årsjubileum, säger Susanne Bredesjö Budge, arrangör.

Nu bjuder Kulturskolan in allmänheten för att tycka till och rösta på sina favoritbidrag! Ni hittar bidragen och mer information om dessa på följande adress.

Sidan uppdaterad 16 juli 2020 Kommentera sidan