Du är här: Start/Kommun & Politik/Press- och informationsmaterial/Pressmeddelanden/Fanny Loeb ny kultursamordnare i Mörbylånga kommun

Fanny Loeb ny kultursamordnare i Mörbylånga kommun

PRESSMEDDELANDE: Sedan en tid tillbaka har tjänsten som kultursamordnare i kommunen varit vakant. Efter en noggrann rekryteringsprocess är det nu klart att Fanny Loeb anställs som ny kultursamordnare i Mörbylånga kommun.

Kommentera sidan

Din kommentar kommer att skickas till webbredaktionen.

Fält markerade med * måste fyllas i.

GFQ6

Fanny Loeb är utbildad inom kultur med fokus på film och har tidigare arbetat med filmfestivalen BUFF, projektet Filmriket och nu senast som projektledare hos föreningen Grrl Tech i Växjö.

– Jag är en engagerad, nyfiken person som brinner för kultur i alla möjliga och olika former och jag hoppas kunna bidra med stor energi och entusiasm i min roll som kultursamordnare, säger Fanny Loeb.

Fanny Loeb tillträder sin tjänst den 25 februari.

– Jag ser verkligen framemot att få jobba högt och brett med det mångfacetterade kulturlivet på Öland och jag hoppas kunna komma med nya kreativa lösningar till uppdraget att göra Mörbylånga till en av Sveriges ledande kulturkommuner, säger hon.

Sidan uppdaterad 24 januari 2019 Kommentera sidan