Du är här: Start/Kommun & Politik/Press- och informationsmaterial/Pressmeddelanden/Eleonor Rosenqvist ny kultur- och fritidschef

Eleonor Rosenqvist ny kultur- och fritidschef

Sedan en tid tillbaka har Mörbylånga kommun utlyst tjänsten som kultur- och fritidschef.

Nu är rekryteringen slutförd och efter en noggrann process har Eleonor Rosenqvists erbjudits tjänsten.

Eleonor har varit tillförordnad kultur- och fritidschef i kommunen sedan sommaren 2017.

– Vi vet att vi får en mycket kompetent ledare som kommer att bidra med ett stort engagemang. Eleonor har tillsammans med medarbetarna inom kultur-, natur- och fritidssektorn en stor utmaning framför sig. Men vi vet att Eleonor med sitt mod och sin kapacitet kommer utveckla verksamheterna på ett positivt sätt, säger Ann Willsund, kommundirektör.

Eleonor ser fram emot att fortsätta utvecklingen av sina verksamheter.

– Jag är oerhört tacksam över att få den här möjligheten. Jag ser med tillförsikt fram emot att tillsammans med medarbetarna driva verksamheterna framåt mot gemensamma mål.

Eleonor Rosenqvist har arbetat i Mörbylånga kommun sedan 2014, då hon tillträdde tjänsten som tillförordnad fritidsgårdschef.

Sidan uppdaterad 5 december 2018 Kommentera sidan