Du är här: Start/Kommun & Politik/Press- och informationsmaterial/Pressmeddelanden/Bli officiell ambassadör för Mörbylånga kommun

Bli officiell ambassadör för Mörbylånga kommun

PRESSMEDDELANDE: Nu vill Mörbylånga kommun uppmärksamma en eller flera goda representanter för kommunen. Personer som är goda förebilder för såväl kommuninvånare som omvärld.

– Vi vill att den officiella ambassadören blir en länk mellan kommunen och medborgarna. Vi behöver fler som berättar om allt det positiva som händer i Mörbylånga kommun samtidigt som vi vill höra när det är något som vi kan förbättra, säger Kim Ahlqvist, kommunikationschef.

För att utses till officiell ambassadör krävs det att man har en tydlig anknytning till kommunen. Man ska också bo eller ha bott i kommunen. Man ska också känna ett engagemang för Mörbylånga kommuns utveckling.

– Att utses till officiell ambassadör för Mörbylånga kommun ska vara ärofyllt. Den som utses mottar en hedersutmärkelse i samband med utnämningen som äger rum i december, säger Kim Ahlqvist.

Nominering

Kommuninvånarna har möjlighet att lämna in förslag på ambassadörer. Dock senast den 1 november. Förslag skickas per mail till servicecenter@morbylanga.se alternativt med brev till Mörbylånga kommun, 386 80, Mörbylånga. Märk brevet "Officiell ambassadör".

De officiella ambassadörerna utses av kommunledningen.

Sidan uppdaterad 16 september 2019 Kommentera sidan