Du är här: Start/Barn & Utbildning/Förskola, barnomsorg/Öppen förskola

Öppna förskolan Safiren

På familjecentralen i Färjestaden finns en Öppen förskola för föräldrar i hela Mörbylånga kommun. Här erbjuds du som har barn stöd i din föräldraroll av förskollärare. Vi samverkar också med Barnhälsovården, Mödrahälsovården och socialtjänsten.

Öppna förskolan är en mötesplats för vuxna och barn och erbjuder pedagogisk verksamhet för alla åldrar. Här kan du leka och skapa tillsammans med ditt barn. Tillsammans utformar vi en rolig och stimulerande plats där barn får upptäcka sin nyfikenhet och lust att lära.

Du får träffa andra vuxna med möjlighet att skapa kontakt och gemenskap. Det finns alltid möjlighet till en kopp kaffe eller te, ibland finns något tilltugg, allt till självkostnadspriser.

På tisdagar håller vi öppet för de yngsta, de andra dagarna är det för alla åldrar. Det är endast till babymassagen som det är föranmälan – annars kommer du och går som det passar dig under våra öppettider.

Ordinarie öppettider 

Från och med vecka 19 2020 är öppna förskolan Safiren stängd på grund av situationen med allmän smittspridning av det nya coronaviruset. Stängningen gäller tillsvidare.

Måndagar: 8.30-12.00
Tisdagar: 8.30-13.30 (Babycafé barn > 18 månader)
Onsdagar: 9.00-12.00 (Babymassagekurs, föranmälan krävs)
Torsdagar: 8.30-15.30
Fredagar: 8.30-12.00

Sidan uppdaterad 5 maj 2020 Kommentera sidan