Du är här: Start/Kommun & Politik/Press- och informationsmaterial/Pressmeddelanden/Utdelning av tillgänglighetspriset

Utdelning av tillgänglighetspriset

Mörbylånga kommuns tillgänglighetspris ska uppmärksamma insatser som bidrar till ökad tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning. Det kan till exempel gälla verksamhet, funktioner, lokaler och information.

Pristagaren ska ha använt sin kreativitet, kunskap och goda service för att göra sin verksamhet mer tillgänglig för personer med funktionsnedsättning.

Årets tillgänglighetspris delas ut vid en ceremoni i Torngårdslokalen Torngård onsdagen den 23 mars kl. 14.00.

Massmedia hälsas välkommen att delta vid ceremonin.

Läs mer om priset

Sidan uppdaterad 18 mars 2016 Kommentera sidan