Du är här: Start/Kommun & Politik/Press- och informationsmaterial/Pressmeddelanden/Mörbylånga kommun inför mobil dokumentation i hemtjänst, hemsjukvård/rehab och sjuksköterskeverksamhet

Sedan tidigare används mobiltelefoner till nyckelfria lås för att öppna och låsa dörren hos hemtjänst- och hemsjukvårdsmottagare. Nu går vi stolt ett steg längre och tillhandahåller ett verktyg i mobiltelefonen/surfplattan till personalen för att de ska kunna göra viktig dokumentation redan på plats hos omsorgstagaren eller direkt efter besöket.

Förutom att kunna dokumentera redan på plats finns det många andra fördelar med att personalen har tillgång till surfplatta eller mobiltelefon. Personalen har sitt arbetsschema i telefonen och kan lätt se vem de ska besöka och vad de ska göra. De har också tillgång till såväl personuppgifter, anhöriguppgifter, adresser och övriga kontakter, som brukarens/patientens genomförandeplan.

Sidan uppdaterad 21 november 2016 Kommentera sidan