Du är här: Start/Kommun & Politik/Press- och informationsmaterial/Pressmeddelanden/Eldsjälspris till Eva Hansson Törngren

Eldsjälspris till Eva Hansson Törngren

Årets eldsjälspris tilldelades Eva Hansson Törngren "för ett outtröttligt ideellt glödande engagemang och värdefulla insatser i samhället". Priset överlämnades på onsdagskvällen i samband med ett möte för att främja god integration i Mörbylånga kommun.

Eldsjälspriset för år 2016 gick Eva Hansson Törngren "för ett outtröttligt ideellt glödande engagemang och värdefulla insatser i samhället". Eva har bland annat startat Södra Möckleby Sockenförening och varit drivande till gym och diverse verksamheter på Alungården. Hon är också kontaktperson för flyktingar som kommit till Södra Möckleby samt driver frågan om fiber till hela södra Öland. Detta och mycket annat gör hon med ett stort engagemang.

Om eldsjälspriset

Föreningsrådet delar årligen ut ett eldsjälspris till en person med "glödande engagemang och värdefulla insatser" inom kultur- och fritidsområdet. www.morbylanga.se/foreningsradet

Monika Löfvin Rosén, ordförande föreningsrådet, telefon 0485-471 65
Lena Petersén, fritidskonsulent, telefon 0485-471 56