Du är här: Start/Kommun & Politik/Press- och informationsmaterial/Pressmeddelanden/Earth hour i Mörbylånga kommun

Earth hour i Mörbylånga kommun

Tillsammans med människor över hela världen uppmärksammar Mörbylånga kommun Jordens timme lördagen den 19 mars mellan klockan 20.30 och 21.30. Mörbylånga kommun kommer att släcka gatubelysningen i Färjestadens hamn som en symbolhandling för att visa hur vi alla kan påverka klimatet och miljön. I år handlar Earth Hour om hur Sverige ska vara med och bidra till en fossilbränslefri värld. Alla människor kan bidra till en klimatsmartare värld till exempel genom minskad konsumtion och ändrade resvanor.

Som uppladdning är alla välkomna till Ölands köpstad i Färjestaden fredag den 18 mars mellan klockan 13.00 och 15.00. På plats finns kommunens miljö- och klimatstrateg samt kommunens energi- och klimatrådgivare med information, en tävling och utdelning av Earth
hour-ljus.

Tid: 18 mars kl 13.00-15.00 samt 19 mars 20.30-21.30