Du är här: Start/Kommun & Politik/Press- och informationsmaterial/Pressmeddelanden/Ann Willsund föreslås bli ny kommunchef

Ann Willsund föreslås bli ny kommunchef

Rekryteringsgruppen har beslutat föreslå kommunstyrelsen att erbjuda Ann Willsund tjänsten som ny kommunchef.

- Det har varit en mycket noggrann process med djupintervjuer och olika tester som genomförts med hjälp av ett rekryteringsföretag. Ann Willsund visade sig vara den mest lämpliga och meriterande kandidaten för uppdraget. Rekryteringsgruppen är helt enig i sitt beslut, säger Henrik Yngvesson (M), som varit sammankallande i rekryteringsgruppen.

Rekryteringsgruppen har bestått av Henrik Yngvesson (M), kommun-styrelsens ordförande, Anna-Kajsa Arnesson (C), kommunstyrelsens förste vice ordförande, Matilda Wärenfalk (S), kommunstyrelsens andre vice ordförande, Magnus Ivarsson, personalstrateg och Niclas Beermann, teknisk chef.

Det är kommunstyrelsen som fattar det formella beslutet om tillsättande av kommunchef. Detta görs vid kommunstyrelsens sammanträde den 9 maj.

Sidan uppdaterad 26 april 2017 Kommentera sidan